Allt-fraktfritt.har sockerfri Julmust med originalsmaken från 1922

Allt fler tillverkar egen läsk som är nyttig med läskmaskin och trycket har varit enormt på Aromhuset att ta fram en mycket fin sockerfri julmust. Nu finns den och räcker därtill till hela 12,5 liter färdig Zero sockerfri julmust.

Julmust i butiken består av ca 1/10 socker, 1 1/2 hekto i en 1,5 liters flaska. Med Aromhuset Zero Julmust läskkoncentrat, där man tillsätter 4 cl till en liter, ser man med egna ögon att hur lite socker det kan vara – allt man häller i flaskan är 40 ml smakextrakt.

smakessenser

Aromhuset har tillverkat läskkoncentrat för läskmaskiner sedan 1980.

Snart är det jul återigen och då vill vi inmundiga Julmust. Under december är varannan läskedryck som dricks en julmust. Men vi vill helst undvika onödigt mycket socker och så är det ju inte alltid så praktiskt att dra flaskor från butiker och varuhus.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan nyttja efter personlig smak. Att man utför en stor och kraftig insats för miljön innebär en ytterligare bonus.

Det finns bra anledning att välja koncentrat för hemläsk. Den främsta är kanske att du på detta vis får en avsevärt godare läskedryck. Smakessenser är lätta att använda och de kan doseras på ett vis som passar dig bäst. Till på köpet så funkar de fint med samtliga typer av läskmaskiner.

Zero Julmust läskkoncentrat doseras 4 cl till 1 liter drickfärdig sockerfri Julmust.

Julmust som smakar så som den skall

När du handlar Aromhusets Zero läskkoncentrat för Julmust så får du en läsk som smakar så som den skall. Allt du behöver är en flaska med den klassiska aromen. Av en halvliter essens så erhåller du 12.5 liter kolsyrad Julmust enligt originalreceptet anno 1922.

Men du kan få mer om du av någon anledning vill ha en mildare stil genom att använda mindre mängd julmustkoncentrat. Koncentratet är allaredan drygt, en flaska räcker till 12,5 liter mot det vanliga 8 liter.

Detta är vanligt med Zero Cola och Zero Indian tonic, ett flertal konsumenter använder halv dosering så en flaska räcker till 25 liter. Trots att Zero Cola saluförs för dubbla svenska priset i UK blev den tilldelad utmärkelsen Amazon Choice 2017, 2018, 2019 samt 2020.

Innovativa sätt att bruka smakessenser på

Det är inte bara Julmust som blir enklare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Du kan ju till exempel göra ett eget Slush recept som smakar Julmust. Eller så kör du på Cola arom om du tycker att Julmust och Slush ej går ihop.

Aromhuset, som dessutom säljer 15 Slushkoncentrat, har tagit fram en ny metod att mixa Slush på någon minut, oxå sockerfri. Vilket egentligen är omöjligt för socker behövs till att issörja skall slusha.

Metoden presenteras oxå den i onlinebutiken allt-fraktfritt.se och bygger på köpta isbitar.

Så här tillverkar man sockerfri Cola slush, detta funkar även med Zero Julmust

Gör din egen sockerfria slush på minuter – bruksanvisning:

Ta fram en mycket stark mixer med hög iskrosskapacitet
Häll i 392 gram isbitar (väg dem)
175 ml kallt vatten
33 ml Zero Cola läskkoncentrat från Aromhuset.

Kör mixern tills du har en fin Slush (issörja).
Klart.

Ingen väntan i långa tider med slushmuggar som skall frysas in, flera kan serveras. Denna metod funkar oxå vid fikaställe-servering i mindre skala.

zero

Detta är så typiskt för Aromhuset. Existerar inte en bra vara eller vettig metod så uppfinner de den.

Just nu jobbar Aromhuset på en ny serie smaker för kolsyrat vatten, här kommer man före hela bryggeriindustrin (Pripps, Spendrups, Pepsi, Coca Cola m.fl.) med någonting totalt nytt och jättegott. Projektet heter Sparkling Max och lär bli omtalat, kanske sätta standard hur smaksatt mineralvatten skall smaka i framtiden.

Det är kul att blanda personlig läskedryck och du kommer inom kort att märka att du kan göra den ultimata drycken på detta vis. Smak för Sodastream, Vikingsoda, Aqvia och AGA kolsyremaskin är varierade och du kan nämligen blanda dem lite som du vill.

Själv välja hur mycket kolsyra du vill ha eller mixa osötad Sockerdricka.

Julmust med lite mer kolsyra kan vara ett förslag alternativt så kör du med något coolare inslag som apelsin.

Av läskkoncentrat så får du en läsk som är helt unik, det finns ett helt sortiment. Därutöver så kan du räkna med att den är nyttigare. På så sätt att du drar ned på strösocker och på andra onödiga ingredienser.

Din familj och kompisar kommer att glädjas åt att du kan bjuda på så fräsch Julmust eller Cola, exakt vad de känner för!

bordsvattenaromer

Gör bubbelvatten som du aldrig tröttnar på

Eventuellt har du känt dig frustrerad mitt i sommaren då du ville ha Julmust men inte kunde få detta eftersom butikerna inte saluför. Eller så anser du att det bordsvatten som du handlar i affären inte är speciellt gott. Från läskkoncentrat så kan du få den förfriskning du vill ha då du vill ha den.

Därtill så kommer du inte att lessna på din egen hemmagjorda läsk. Den kan hela tiden skifta smaker och så kan du ändra styrka så att det blir mer eller mindre läskedryck alternativt mera eller mindre smaksatt bubbelvatten.

Rätt smak till kolsyremaskin

När du beställer läsksmaker till din läskmaskin så ska du passa på att välja de som du har störst behov av. Det kan vara smart att fluktuera lite. Ha Grape Tonic redo för helgens gille med vännerna och Cola och Julmust för familj eventet.

Du får billig läsk som smakar bättre än det mesta som du kan inhandla i butiken. Aromhusets läskkoncentrat finns på har alltid originalextrakten som smakgivare.

Du bestämmer själv mängden kolsyra och styrkan på smaken. kolsyremaskin zero julmust Det blir god dryck till maten, för mellanmålet och då du bara känner för något som smakar bra och inspirerande.