Du känner väl till nya Grönfri och Prickfri

Prova att använda produkten på mossan som växer på taket. Takrengöring har aldrig varit enklare. Du kanske har hört talas om Grönfri och Prickfri?

Grönfri och Prickfri ger dig fler alternativ i kampen mot mossan

Jape är det som har producerat Grönfri och Prickfri. Medlet går utmärkt att använda på olika typer av mikrobiell påväxt. Det är Bensaltensid som är det verksamma ämnet i lösningen.

Vissa väljer att blanda mixen med Bensaltensid själv också, men det rekommenderas bara i de fall då du vet vad du gör. Blandningen säljas i flytande form. Spä ut koncentratet innan du använder det.
Spä ut den så att det räcker till det du ska använda lösningen till. När blandningen är utspädd kostar den mindre per liter.

Professionella företag använder oftast 25-procentiga blandningar. En sådan lösning kan man blanda själv med lika delar Bensaltensid (ett annat namn för Bensalkonklorid) och vatten till ungefär halva priset.

grönfritt

Det finns många märken som fungerar mot samma saker, vissa väljer att prova Påväxt-Stopp istället. Priset är billigare för det medlet. Priserna ändras, när denna information skrivs är påväxtfri ca. 20% billigare.

Spä ut lösningen innan du använder den på ditt hustak. Procentsatsen avgör, inte märket.

Bättre kan det inte bli

Det skiljer ingenting mellan Prickfri och Grönfri. Du måste ända behandla medlet på lite olika sätt. Det finns också Fulstopp och Bensaltensid som är produkter som är 6 gånger mer koncentrerade och därmed också billigare.

Bäst resultat får du när du rengör så ofta som du kan

Grön fri är värd vad den kostar. tak rengöring Tanken är ju att du med Jape Grön fri eller Prickfri får in en god rutin för att göra rent. Föroreningarna på taket har ingen chans.

Du måste komma ihåg att rengöra ofta. Planera din vardag på ett bra sätt. På så sätt kan du hålla rent på taket.

Du kommer att upptäcka ett helt nytt sätt att städa på

Medel som Grönfri och Prickfri är dyra droppar.

Du måste veta vad du gör. Skyddsutrustningen behöver inte vara särskilt avancerad. Skyddsglasögon är en säkerhet man inte bör avstå.

Du måste ha respekt för Prickfri och liknande produkter. Det låter dig jobba vidare på ett säkert sätt.

Glöm inte skyddsskorna. Så är det året om.