Gör egen fruktsoda med kolsyra

En varm sommardag, eller en långtråkig vinterdag, så kan det sitta riktigt fint med läsk. Fruktsoda är mycket populärt i Sverige. Andra märken har ingen chans.

Om du har en läskmaskin kan du göra egen läsk. Överlägset godaste fabrikat är Aromhuset, som finns på allt-fraktfritt.se.

Kolsyra med sting

sockerfri

Utan kolsyra är det svårt att få till någon läsk. Ljud och smak spelar in. Tänk bara på läskreklamen på tv.

Att göra läsk hemma resulterar i samma ljud. Du kan dricka smaksatt bubbelvatten varje dag. Du håller kostnaderna nere. Om det är fruktsoda så ska du köpa den här smaken.

Det finns flera smaker att välja bland

Prova dem alla. Du kan till exempel satsa på Julmust och därmed få denna dryck precis när du vill. Nu kan du göra egen läsk på dina villkor. Din must är alltid fräsch då den kommer direkt från maskinen.

Fruktsoda är en klassisk smak som kan passa många olika tillfällen. Läskkoncentratet installeras direkt i din maskin. Prova olika kombinationer och styrkor.

Med Aromhuset kan du välja mellan 25 smaker. Läsk är bara en av alla de varianter som du kan skapa. Du kan dra ned på smaken och minska på sockret.

Då det ska vara sött precis som riktig läsk

Din läsk behöver inte smaka annorlunda. Den kan faktiskt smaka bättre. Du får fruktsoda från Aromhuset som är söt och god trots att det är 80% mindre socker. Det är ju en perfekt kombination!

Du kan få läsk med ordentliga smaker. Du måste dock använda rätt kvalitet.

Även AGA och SodaStream använder billiga lösningsmedel. Man kanske bara provar det en gång. Men Aromhuset har läskkoncentrat som smakar som läsk skall smaka. Du hittar produkterna hos allt-fraktfritt.se.

Köp en smak som du gillar. Fruktsoda är inte samma sak som andra läsksorter.

Har du bjudit på hemmagjord läsk någon gång?

Om du har en bra läskmaskin att kolsyra med så kan du absolut bjuda vänner på din läsk. Det är ingenting att skämmas för. Att göra egen läsk uppskattas allt mer. Att man gör en rejäl insats för miljön är en ren bonus.

Du kan ju fråga vad andra gillar. Det är inte omöjligt. Då är det ju härligt att bara kunna plocka fram den. Du blir en värd som inte liknar andra.

Då är det bra att ha flera sorter hemma. Aromhuset bordsvattenaromer Det kommer du att gilla. Inte någon dag.